dijous, 6 de novembre del 2014

Booktrailer

Què és un Trailer de llibre?

Un booktrailer és un petit vídeo publicitari que presenta un llibre, de manera que capti l’interès del lector. Aquesta promoció es fa habitualment a través de les xarxes socials. (Jordi Simón, http://gestioinformacioeducacio.blogspot.com.es/2014/09/traile-de-llibre-book-trailer.html?q=met%C3%A0fores)

Llibre del booktrailer:



La lliçó d'August, R.J.Palacio

«Tots hauríem rebre una ovació almenys una vegada en la nostra vida, perquè tots vencem al món.» Auggie
La seva cara el fa diferent i ell només vol ser un més. Camina sempre mirant a terra, el cap cot i el. equillo tractant en va d'amagar el seu rostre, però, tot i així, és objecte de mirades furtives, murmuris ofegats i cops de colze de sorpresa. August surt poc, la seva vida transcorre entre les acollidores parets de casa, entre la companyia de la seva família, la seva gossa Daisy i les increïbles històries de la guerra de les Galàxies.
Aquest any tot canviarà, perquè aquest any anirà, per primera vegada, a l'escola. Allà aprendrà la lliçó més important de la seva vida, la qual no s'ensenya a les aules ni en els llibres de text: créixer en l'adversitat, acceptar-se tal i com és, somriure als dies grisos i saber que, al final, sempre trobarà una mà amiga.



Aquí el treball de la Laura Blas, Laura Coca i jo, la Laura Anglada:



Participa al concurs!!

Alguns guanyadors!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada